PSG želi otkupiti Icardija već u januaru, ali Wanda Nara sada ima druge dvije opcije na umu

Šta će biti s Argentincem?

PSG želi otkupiti Icardija već u januaru, ali Wanda Nara sada ima druge dvije opcije na umu

Argentinski napadač Mauro Icardi igra nevjerovatan fudbal otkad je došao u PSG na posudbu.

Podsjetimo, Parižani su posljednjeg dana prelaznog roka uspjeli angažovati Icardija koji je došao iz Intera te sada imaju opciju otkupa ugovora.

Tuttosport prenosi kako Sveci namjeravaju ovu opciju koja inače košta 70 miliona eura iskoristiti već u januarskom prelaznom roku, ali da bi im planove mogla pokvariti supruga Argentinca i ujedno njegov agent Wanda Nara.

Naime, prema navodima istog izvora, Wanda se nada kako su fantastične partije njenog supruga u dresu PSG-a, za kojeg je inače postigao 12 golova na 15 mečeva, zapazili u Real Madridu i Juventusu, pa zbog toga neće tako lako pristati da se dogvoori s PSG-om i htjet će još neko vrijeme da ima slobodne ruke.

S druge strane, PSG želi što prije da otkupi Argentinca u kojeg polaže velike nade jer u klubu nisu sigurni da će i nakon narednog ljeta moći zadržati Kyliana Mbappea i Neymara. Zbog toga je ovaj posao jako bitan za upravu, ali Wanda sigurno nije neko ko će tako lako popustiti.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Inače, Icardi trenutno ima platu od 10 miliona eura godišnje što je za duplo više nego što je imao u Interu. On je još ljetos imao šansu da pređe u Juve, ali tada je transfer propao jer Paulo Dybala nije želio u suprotnom pravcu.

Teško je za sada reći da li će Real ili Juve loviti Icardija u januaru ili na kraju sezone, ali jasno je da će Wanda sve učiniti da njen suprug bude slobodan pregovarati kada do eventualnog kontakta dođe.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi