Biće zanimljivo u krovnoj kući bh. nogometa

Zakazana sjednica IO: Da li će Zmajevi danas dobiti novog selektora?

Samir Mlaćo

Danas bi nogometna reprezentacija naše zemlje mogla dobiti novog selektora.

Naime, s početkom u 11 sati zakazana je sjednica Izvršnog odbora krovne kuće našeg nogometa, ali veliko je pitanje da li će i danas biti donesena konačna odluka.

Kao glavni kandidat već odavno se spominje Dušan Bajević, međutim u posljednje vrijeme špekuliše se i o Mladenu Krstajiću, nekadašnjem selektoru Srbije.

Ostaje veliko pitanje i da li će se na sjednici pojaviti nedavno smijenjeni predsjednik FSRS Mile Kovačević.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Kovačević je dobio ranije poziv za sjednicu, no u međuvremenu je smijenjen. Kazao je da je zakazana sjednica na kojoj je smijenjen nelegalna, dok je član opozicije i predsjednik Borca Vico Zeljković jasno istakao da očekuje dolazak Kovačevića, ali ne kao predsjednika FSRS.

Bilo kako bilo, sve će biti jasnije danas od 11 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.