Nova sjednica 21. decembra, ali po svemu sudeći ni tada nećemo dobiti selektora

Danas bez rasprave o kandidatima

Nova sjednica 21. decembra, ali po svemu sudeći ni tada nećemo dobiti selektora

M. Šljivak

Sjednica Izvršnog odbora NSBiH održana u Sarajevu nije nam donijela ništa novo.

Kao što se i očekivalo i kao što je i najavljeno, ime novog selektora fudbalske reprezentacije BiH nismo dobili, ali nezvanično saznajemo ni imena potencijalnih kandidata za nasljednika Roberta Prosinečkog.

Kako SportSport.ba saznaje, na sjednici IO se uopšte nisu spominjali potencijalni kandidati za klupu Zmajeva. Nezvanično, o imenima se danas nije pričalo, uglavnom je akcenat bio na procesu izbora, a nova sjednica zakazana za 21. decembar.

Tada bismo trebali očekivati određene pomake kada je ime novog selektora u pitanju. Ono što je izvjesno je to da će biti govora o kandidatima, ali pod upitnikom je sami izbor selektora.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Tako ćemo još neko vrijeme sačekati na ime novog selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, no kako saznajemo, također nezvanično, sve je izvjesnije da će to biti Dušan Bajević. 

Dakle, kako sada stoje stvari ime čovjeka koji će voditi Zmajeve u baražu ni nakon 21. decembra neće biti poznato.

Top Komentari

Gatuso
Koji su ovo kriminalci.Za njih su nasi politicari amateri.Ali svemu ima kraja a Begicu i drugovima ce odzvonit.Lud smo mi narod,svasta mozemo trpit ali kad pukne pukne.Nadam se samo da necemo doci u situaciju da raja pocne prekidat utakmice repke kao sto je bio slucaj kada se predhodna garnitura saveza otjeravala iz stolica.
4 0
Terminator
Treba im j.... m.... i sve rastjerat.Šta će nam savez koji k... Svi su oni komplet za zatvora.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi