Tvrdi da ne zna zabijati u velikim mečevima

Wanda Nara Lukakuu: "Sad gledaj nokaut fazu Lige prvaka ispred TV-a"

Edmir Škorić

Wanda Nara, supruga i zasutpnica Interovog napadača na posudbi u PSG-u, Maura Icardija, obrusila se na Romelua Lukakua.

Belgijanac je došao kao Icardijeva zamjena ovog ljeta i sjajan je na početku sezone, a zahvaljujući njemu Inter je ozbiljan kandidat za Scudetto zajedno s Juventusom.

Stigao je za 65 milion aeura, pokazao se kao pravo pojačanje, ali Wanda ga je napala da golove postiže samo u 'malim utakmicama'.

"Bilo bi lijepo vidjeti ga kako postiže golove na bitnim utakmicama. U Ligi prvaka nije mogao zabiti u velikim trenucima i sada će nokaut fazu gledati pred TV-om. Možete kritizirati Icardija i reći šta god želite, ali istina je da je posljednja devetka koja je zabila 120 golova za Inter", kazala je Wanda.

Ujedno je to bio Wandin odgovor na tvrdnju navijača Giacoma Valentija u jednoj emisiji kako je Lukaku timski igrač, a Icardi je bio isključivo predodređen da bilda vlastitu statistiku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.