Mahrez je rekao da su David Silva i Fernandinho najavili svoj odlazak na kraju sezone

Reakcija njegovog saigrača je čini se sve rekla

Panika među navijačima Cityja: Mahrez slučajno otkrio da još jedan igrač napušta Građane

S. Pašalić

Riyad Mahrez je u jednoj emisiji Sky Sportsa čini se slučajno otkrio da će njegov saigrač Fernandinho na ljeto napustiti Manchester City.

Dva igrača Građana, Benjamin Mendy i Riyad Mahrez  su učestvovala u kvizu, a jedno od pitanja je glasilo: 'Koji igrač Cityja je najavio da će nakon isteka ugovora narednog ljeta napustiti klub?'.

Alžirac je odgovorio David Silva, ali je spomenuo i Fernandinha nakon čega je Francuz stavio ruku na usta i počeo se smijati.

Nakon što su navijači Cityja vidjeli ovaj video, neki od njih su počeli i paničariti jer strahuju da će izgubiti dva sjajna igrača na kraju sezone.

Fernandinho je u City stigao 2013. godine iz Šahtara za 40 miliona eura i od tada je odigrao ukupno 292 utakmice i postigao je 23 gola. Ove sezone je standardan u timu Pepa Guardiole i upisao je 19 nastupa u svim takmičenjima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.