Mandžukić je danas potpisao za novi klub

Završila se agonija napadača Juventusa

Mandžukić konačno potpisao! · Zvanično

S. Pašalić

Mario Mandžukić je konačno pronašao novi klub.

Hrvatski napadač je danas i zvanično potpisao za katarski Al-Duhail, a detalji ugovora još uvijek nisu poznati.

Činilo se da je igraču Juventusa propao još jedan transfer nakon što su italijanski mediji sinoć objavili kako se on vratio iz Katara u Italiju jer nije uspio da se dogovori oko finansijskih detalja.

Mandžukić se međutim iznenada vratio u Hrvatsku, a ispostavilo se da je trebao srediti svu papirologiju za transfer, što je sada i potvrđeno.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ranije se spominjalo da bi 33-godišnji napadač trebao potpisati ugovor na godinu i pol prema kojem bi zaradio 10.5 miliona eura, a Juventus bi dobio 5.5 miliona eura obeštećenja, a u narednom periodu ostaje da se vidi da li je došlo do nekih promjena oko ovih detalja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.