Veznjak Čelika za SportSport.ba

Jamak: Ja u Velež? Pojma nemam, niko me nije zvao

Endin Čaušević

Iskusni vezni igrač Nermin Jamak u prvom dijelu sezone Premijer lige BiH bio je jedan od najstandardnijih igrača Čelika.

Jamak je u zenički klub stigao na ljeto 2018. godine, te je pokazao da još uvijek ima magiju u svojim nogama. Ovaj 33-godišnji fudbaler je u prvom dijelu sezone odigrao 15 utakmica i upisao je jednu asistenciju.

Iako s Čelikom ima ugovor do kraja ove sezone u bh. medijima se pojavila informacija da bi Jamak mogao napustiti Bilino polje i karijeru nastaviti u dresu mostarskog Veleža.

Od toga neće biti ništa, barem jer pomenuti fudbaler ne zna ništa o svom eventualnom odlasku u Velež.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ja u Velež? Pojma nemam, niko me nije zvao", rekao je Jamak za SportSport.ba, a također je i direktor Veleža Džemil Šoše potvrdio da nije bilo nikakvih razgovora.

Jamak je u svojoj dosadašnjoj karijeri pored Čelika igrao još za Željezničar, Osijek, Suduvu i Zrinjski.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.