Novo pojačanje Zeničana: Nakon dvije Slavije, Bjeloš stigao u NK Čelik
Foto: slavia.cz

Veznjak na Bilinom polju

Novo pojačanje Zeničana: Nakon dvije Slavije, Bjeloš stigao u NK Čelik

Ekipa Čelika će i ove zime, čini se, pretrpiti velike promjene. Nakon što su se pojavile informacije da je Kongoanac Faria Simao već pojačao Zeničane, sada stižu informacije o još jednom novom imenu u redovima NK Čelik.

Riječ je o mladom veznjaku Nikoli Bjelošu.

Ovaj 21-godišnjak rodom sa Sokoca je karijeru počeo u Slaviji iz I. Sarajeva.

Period od 2017. do maja 2019. godine je proveo u redovima praške Slavije (U19 i drugi tim), da bi se potom vratio u "matičnu" Slaviju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sada je Bjeloš pak stigao u zenički Čelik, a ovom premijerligašu su ga preporučile dobre igre u 1. ligi RS u dresu Slavije.

U prvom dijelu ove sezone Bjeloš je odigrao 12 utakmica za Slaviju u 1. ligi RS i postigao šest golova. Odigrao je i jednu utakmicu u Kupu BiH, a na istoj je postigao jedan gol.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dino69
Pravo pojacanje za Federacije
1 3
milivoje
Jel ga Umit skautirao? Ili menadzeri opet samo dovode i pustose?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi