Je li fudbaler iz DR Kongo prvo pojačanje NK Čelik?
Foto - Tus Bersenbruck

Igrao za njemačke i švicarske niželigaše

Je li fudbaler iz DR Kongo prvo pojačanje NK Čelik?

M. Šljivak

NK Čelik imat će na proljeće težak zadatak u borbi za opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.


Nakon zaista teške polusezone Zeničani se nalaze u zoni ispadanja i predstoji im zaista dosta posla kako bi ostali u društvu najboljih.

Tim sa Bilinog polja je nedavno dobio i novog trenera. Nekadašnji reprezentativac Turske Umit Ozat stigao je na užarenu klupu, a uskoro se očekuju i prva pojačanja.

Jedno je, barem prema transfermaktu, NK Čelik već angažovao. Navodno bi defanzivni dio ekipe trebao pojačati igrač iz Konga Faria Simao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 26-godišnjak igra na poziciji desnog beka, a u karijeri je igrao za niželigaške klubove u Švicarskoj i Njemačkoj. Jedno vrijeme je proveo i na Novom Zelandu, dok je proteklih šest mjeseci proveo u ekipi Schwachhausena.

Iz kluba još nema zvanične potvrde da li je ovaj fudbaler zaista postao član Čelika, a sve bi se trebalo znati u narednim danima.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PRAVIGAZIJA
Razlog postojanja CELIKOVOG OMLADINSKOG POGONA? Valjda da toj djeci "bekov" iz Konga i "golmani" iz Finske uzimaju mjesto..GASITE TO, pa od NULE..
0 4
Eod
Nebudite smijesni Čelik kad bi ispao nikada se vratio nebi nego bi se tada definitivno ugasio,i ovako skoro pola grada mu radi o glavi,tada osim ROBIJASA koji mu pruzaju bezuvjetnu podrsku niko nebi otisao na bilino polje,jos bi ga i grad istisnuo na kanberovica polje i tu ni bio kraj,neka njega tu gdje jest pa neka je i naj gori samo neka ga u ovoj ligi.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi