18

Komentari (18)

BHFanataic
Taj covjek se svadjao s obicnim ljudima na tribini. 0 i covijek i profesionalac...
vence
Doci ce Radovac
1981mostar
Nit ce te zvat. Mozes nastavit pjevat ***** vas ceka
sviRodjeni
Red Army vs Nermin Jamak
Mostar
Ako se odluci dobro doso, ako ne nejma veze... M.U.S.V.D.G Forza Velezzzz
Mostar
Ne govorim u Svoje ime, ako se odnosi na mene... M.U.S.V.D.G Forza Velezzzz. Nemam pojma o cemu pricas
Eod
Jamak bi svakom klubu dobro doso pisete gluposti ima covjek loptu i pas za nasu ligu je vrh za poziciju koju igra,sto se tice Čelika treba po svaku cijenu zadrzati njega u ekipi a treba se rijesit ostalih hamelja koji niti znaju niti mogu sta napraviti,od 4 stopera koja trenutno imamo jedino moze Vrhovac odgovorit zadatku o 4 vezna koja imamo jedino Jamak una igrat lopte sve ostalo su glumci i daleko ispod njega,zato neka njega tu gdje jest a ja garantujem ako se bude pitalo trenera da on nece Jamaka pustiti,ima tu prije njega mnogo njih koji zreba da odu.
Samoiskreno
Zna igrat lopte ali radijus kretanja mu je dovoljan za ispred zgrade na male 3 na 3 kada citam komentare zenicana nije ni čudo sto je Čelik tu gdje jeste..
Eod
Dobro hajde evo u poredjenju sa perisicem,ovaj trci vise,ko ti je bolji?ili u poredjenju sa dedicem,ko ti je bolji?ili u poredjenju sa nasom legendom salcinovicem,ko ti je bolji?naravno salcinovicu i dedicu kapa dole zbog nekih drugih stvari,ili u poredjenju sa grahovcem,ko ti je bolji?brate ja realno pricam mozda jamak nema snage ali zna igrati fudbal i govorim ti o trenutnom stanju u čeliku da je bolji od sve i jednog ovog navedenog a igraju neku poziciju veze ili nebitno na poziciju,mi nemamo dobrih igraca i da dodje neko ko je bolji od njega i ja se slazem da treba otici ali trenutno bolje imati njega ovakvog nego ostale ovakve.
sviRodjeni
Ko je nosio dres Zrinjskog, nema šta tražiti u Veležu. Navijači ga ne bi prihvatili.
starmac
VELEŽU nepotreban.Ima iskustvo od svega sto nam je potrebno a ostatak ništa.Mislim da će DUDA naći bolji igrača i ne po svaku cjenu kao što je i obećo.
ALLSTAR
Jer tamo nema pive
velez mo
ISKRENO JAMAK JE DOBAR IGRAC,SAD GODINE I KOLIKO MOZE DOPRINJETI NASOJ IGRI NEZNAM,SPOMINJU SE 4 TOP IGRACA,STO JE I CILJ DO KRAJA PRVENSTVA SVAKU NA POBJEDU DA PROBAMO UFATITI EVROPU
nemozetako
Drug nije Evropa cilj ove sezone uopate. Ako se uhvati da, ali sada bezglavo jurisati i davati pare za neke igrace da ufatimo Evropu sigurno nije cilj
Samoiskreno
Jamak Čeliku si dao mnogo hvala ti svi smo ti zahvalni, odigrao si mnogo utakmica kao malo ko ali dogovori se sa Čelikom posteno o raskidu i da mi idemo dalje traziti pojacanja, Nazalost stigle su te godine i ne mozes vise biti od koristi jer fizika je neumoljiva. Iako si tehnički igrac za sve trenutne fizički ne mozes odgovoriti ni 20 minuta
Zenicanin
to su gluposti. covjek igra za 10
Samoiskreno
milivoje
Lagiš,zvali te,ali Red Pussy neda!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.