Sve ide po planiranom

Igra se u Podgorici!

Admin Čaušević

Derbi susret 13. kola ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde bit će odigran danas kako je i planirano. 

Crvena zvezda je zbog trenutne političke situacije u Crnoj Gori nakon usvajanja zakona o slobodi vjeorispovijesti zatražila odgađanje susreta.

Ipak, organizatori takmičenja te Budućnost nisu smatrali kako postoje prepreke da se utakmica ne odigra pa su košarkaši Crvene zvezde jutros sa beogradskog aerodroma otputovali u Podgoricu.

Ako se ne desi nešto nepredviđeno susret između prošlosezonskih finalista takmičenja igrat će se u 18 sati u dvorani Morača.

Inače, u prvom duelu ovosezonskom duelu igranom u Beogradu u dvorani Aleksandar Nikolić slavila je Budućnost rezultatom 81:89.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.