U ponedeljak igraju Budućnost i Zvezda, Crnogorci strahuju od velikih nereda

Zbog političkih problema

U ponedeljak igraju Budućnost i Zvezda, Crnogorci strahuju od velikih nereda

S. Grebović

U ponedeljak nas očekuje svakao derbi ove runde takmičenja u ABA ligi, kada se u Podgorici budu sastali Budućnost i Crvena zvezda.

Ovaj susret dolazi u možda najgorem mogućem trenutku, budući da ovih dana Crnu Goru potresaju veliki nemiri. Uzrok tome je kontraverzni Zakon o slobodi vjeroispovjesti, koji je izazvao gnijev kod srpskog stanovništva koje živi u Crnoj Gori.

Blokirani putevi i pozivi na sukobe ovih su dana uobičajena slika kod naših komšija, pa je s toga utakmica Budućnosti i Zvezde okarakterisana kao utakmica velikog rizika. 

Podsjetimo, finalna serija playoffa u kojem su igrale ove dvije ekipe prošle sezone obilježili su veliki nemiri na tribinama u svakoj od pet utakmica, a na kraju su više razloga za zadovoljstvo imali Beograđani koji su slavili rezultatom 3-2.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Meč će suditi sudijski dvojac iz Slovenije, Sašo Petek i Mario Majkić, dok će treći sudija biti Dragan Porobić iz naše zemlje. Susret je zakazan za ponedeljak od 18 sati u dvorani Morača.

Top Komentari

Rajvosa2019
Definitivno bolestan narod , uvijek su ugrozeni - svi bjeze od njih - niko sa smecarima ne zeli da ima posla
3 0
Dobojlija
ABA liga je mrtva ,gotovo je s regionalnim ligama a u fudbalu je nikad nece biti pa da budale od tzv navijaca prave belaj
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti