Veznjak Juventusa se izvinio

Pjanićevo izvinjenje

Admin Čaušević

Miralem Pjanić je jedan od najvažnijih igrača Juventusa i nalazi se u grupi onih od kojih se očekuje najviše tokom svake utakmice. Identičan status ima i u reprezentaciji BiH. 

Pjanić je jučer u Dubaiu dobio priznanje za sve što je uradio u svojoj karijeri prilikom ceremonije Globe Soccer Awards.

Po prijemu nagrade uputio je izvinjenje svim navijačima Stare dame zbog gubitka nedavnog Superkupa od Lazija. Pjanić i društvo su u potpunosti podbacili u tom susretu te su Nebeskoplavi zasluženo slavili s 3:1.

Bianconeri su tako ostali bez prvog trofeja u sezoni, ali su još uvijek u borbi za Scudetto, Ligu prvaka te Kup Italije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Važno je da težimo ka osvajanju trofeja, to smo uvijek radili. Lazio i Roma su jaki protivnici za Juventus u Seriji A, baš kao i Inter. Pokušat ćemo osvojiti Ligu prvaka i izvinjavamo se što nismo osvojili Superkup", kazao je Pjanić.

Juventus trenutno dijeli prvo mjesto u Seriji A sa Interom, u osmini finala Lige prvaka će igrati dvomeč sa Lyonom, dok će u Kupu Italije sredinom januara dočekati Udinese.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.