Ispoštovala ga samo dvojica saigrača: Fudbaler Juventusa na vlastitoj svadbi saznao ime novog kluba

Oženio se u subotu

Ispoštovala ga samo dvojica saigrača: Fudbaler Juventusa na vlastitoj svadbi saznao ime novog kluba

A. Čaušević

Dvosedmičnu pauzu mnogi fudbaleri Juventusa su iskoristili da se odmore i napune baterije za nastavak sezone. 

Za razliku od većine ostalih saigrača Mattia Perin je imao drugih obaveza. Naime, treći golman se u subotu vjenčao sa dugogodišnjom djevojkom, Giorgiom Miatto.

Interesantno Perin je sudbonsono "da" izgovorio na dan kada mu je i Juventus našao novi-stari klub s obzirom da ga nakon 18 mjeseci čeka povratak u Genou.

Dok je odlični golman koji se i nije nabranio u Bianconerima bavio obavezama oko vlastite svadbe Juventus i Genoa su završavali potrebnu papirologiju oko transfera koji će biti ozvaničen kada prijelazni rok i službeno započne.

Interesantno, na Perinovom vjenačnju su bila prisutna samo dvojica igrača iz Juventusove svlačionice i to odbrambeni duo Giorgio Chiellini i Leonardo Bonucci.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Perin i njegova žena Giorgia su u vezi bili šest godina, već imaju kćerkicu kojoj su dali ime Vittoria.

Povremeni italijanski reprezentativac je u Juventus stigao na ljeto 2018. godine za 14 miliona eura. Ove sezone zbog problema s ramenom nije upisao niti jedan nastup. U prošloj je na golu stajao devet puta.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi