Ponosan na uspjehe Dinama

Mamićeva novogodišnja čestitka je jasna

Samir Mlaćo

Bjegunac Zdravko Mamić još uvijek se nalazi u našoj zemlji i tu očigledno planira dugo i ostati.

Mamić je pravomoćno osuđen u Hrvatskoj, te ne planira povratak u tu zemlju, a sada je uputio novogodišnju čestitku.

Rezimirao je uspjehe Dinama, te poslao jasnu poruku.

"Jučer smo ispratili desetljeće koje će u Dinamovoj povijesti ostati upamćeno kao zlatno doba. Doba u kojem smo moji suradnici i ja stvorili neviđeno čudo obzirom na ekonomske, društvene i druge okolnosti koje su nas pratile. Čudo koje u godini dana na iznimno konkurentnom tržištu stvori gotovo 100 milijuna eura nove vrijednosti, dovede najveće svjetske klubove u našu malu Hrvatsku, nakon 49 godina izbori proljeće u Europi, konstantno stvara igrače za koje se bore najmoćniji i najbogatiji, niže titule i ima jednu od najboljih nogometnih akademija u svijetu. Čudo koje na trošnom stadionu u Hrvatsku iz inozemstva zahvaljujući viziji, krvi, znoju, muci i suzama unosi desetine i stotine milijune eura i plaća sve svoje obveze na vrijeme. Svima onima koji su se rukama i nogama borili kako bi isušili tu "močvaru" uspjeha i rada želim da u idućem desetljeću pokušaju svojim radom ostvariti barem 1/5 ovih rezultata. Sretno, živjeli!", napisao je Mamić.

Treba istaći da je na posljednjoj Skupštini Dinama Mamić dobio veliki aplauz, te je jasno da je on ipak još uvijek osoba koja se najviše stvari pita kada je Dinamo u pitanju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.