Na Tušnju će biti spektakl: Utakmicu Sloboda - Dinamo gledat će i Mamić, dolazi 300 BBB

Obilježavanje 100. godišnjice Slobode

Na Tušnju će biti spektakl: Utakmicu Sloboda - Dinamo gledat će i Mamić, dolazi 300 BBB

Ostala su još samo dva dana do velikog spektakla u Tuzli i susreta između Slobode i zagrebačkog Dinama.

Meč se igra povodom 100 godina postojanja tuzlanskog kluba, a mi vam tim povodom donosimo neke detalje vezane za susret.

Fudbaleri i stručni štab kluba s Maksimira stižu sutra ujutru u Tuzlu i bit će smješteni u hotel Mellain. Kako nezvanično saznajemo, utakmici će prisustvovati i 300 navijača Dinama, popularnih Bad Blue Boyjsa.

Također, na Tušnju će meč gledati i nekadašnji prvi čovjek zagrebačkog kluba, iako je on to i danas samo ne na papiru, Zdravko Mamić. Mamić neće biti smješten u svečanoj loži jer će ispod iste biti smješteni navijači Dinama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Susret koji se igra od 17:30 sati će otvoriti Ante Raos, a ulaznice za ovaj spektakl na Tušnju će koštati 10KM. Ulaz za djecu do sedam godina će biti slobodan.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Gatuso
Zar nije nikog stid u Tuzli,pocevsi od gradonacelnika pa do uprave kluba i cijele Tuzle da obiljezavaju stogodisnjicu sa ovakvim stadionom,ovakvim uslovima,ovakom mjestu na tabeli i na kraju sa gladnim igracima.Interesuje me samo jel to ama bas ikog stid?
10 2
magistar
Treba obilježiti tako veliku godišnjicu. Dinamo? još drugi tim. Da li je to spektakl? Možda za Mladost ili Zvijezdu 09. Ganjajte vi da izađete nekad u evropu, i odigrate barem jednu takmičarsku utakmicu u evropi, to je spektakl.
9 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi