Džinovsko srce Luke Dončića

"Doktor mi je rekao da mi praćenje Dončića pomaže kod epilepsije..."

Edmir Škorić

Luka Dončić opet je pokazao da ima veliko srce.

Dončić je s 31 poenom Dallasu protiv Brooklyn Netsa obezbijedio novu pobjedu, a na tribinama ponovo oduševljenje zbog Slovenca koji igra u MVP modu.

Luka, kojeg sve više obožavaju i u Dallasu, ali i širom svijeta, nije mogao a da sinoć ne primijeti natpis koji je imao jedan dječak na kartonu podignutom u zraku: "Doktor mi je rekao da mi praćenje Luke Dončića pomaže kod epilepsije. Već devet mjeseci sam bez napada".

S ovim transparentom mladi Amerikanac brzo se lansirao u svjetske medije, a Luka je tokom zagrijavanja dokazao da ima džinovsko srce, pa je jednom od pomoćnih trenera zatražio da ode do dječaka i da ga doprati do parketa.

Tako se malac upoznao s Lukom, dobio je i neki poklon, a o ovom potezu Dončića pišu brojne medijske kuće u svijetu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.