NBA napravila presjek glasova za All-Star: Luka Dončić sve šokirao!

Nevjerovatni Slovenac

NBA napravila presjek glasova za All-Star: Luka Dončić sve šokirao!

E. Čaušević

Ljubitelji košarke s nestrpljenjem očekuju 16. februar kada će se u Chicagu igrati All-Star utakmica.

Glasanje za All-Star vikend već je počelo na zvaničnoj NBA stranici, a ponovo ćemo gledati okršaj Zapada i Istoka. NBA je objavila danas kako trenutno košarkaši stoje s glasovima, te su mnogi ostali u šoku.

Naime, do danas je najviše glasova dobio nevjerovatni Luka Dončić koji igra u životnoj formi ove sezone. To nije promaklo fanovima koji su Dončiću dali najviše glasova.

Dončić je dobio čak 1.073.957 glasova i iza sebe je ostavio Giannisa Antetokounmpa koji je dobio nekoliko stotina glasova manje, tačnije trenutno ima 1.073.358 glasova.

Na trećem mjestu nalazi se najveća NBA zvijezda LeBron James kojem su fanovi najbolje lige svijeta dali 1.020.851 glasova, dok je njegov saigrač iz LA Lakersa, Anthony Davis, dobio 955.246 glasova.

Image

Image

Promo

Top Komentari

e_svasta
Evo kazu nasli dvojicu likova u Zanzibaru koji ipak nisu sokirani. Ta dvojica su, naime, odusevljeni.
4 0
Mostarlezve88
Luka zvijer
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi