Postavlja se krov na istočnoj tribini

Radovi na Grbavici teku planiranim tokom

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Radovi na istočnoj tribini stadiona Grbavici nastavili su se i u 2020. godini onako kako je planirano.

Na kraju prvog dijela sezone Premijer lige počeli su radovi na postavljanju krova na istočnoj tribini, a u klubu se nadaju da će sve biti završeno do početka proljetnog dijela sezone.

Naš fotoreporter je jutros posjetio stadion Grbavica i zabilježio nekoliko fotografija. Radovi na istočnoj tribini idu onako kako je planirano, a postavljanje krova izvodi se u fazama tako što će se postavljati dio po dio sekcija od sjeverne prema južnoj tribini.

Trenutno se radi na prebacivanju krovne konstrukcije na istočnu tribinu, a uskoro bi sve trebalo poprimiti pravi izgled. U našoj fotogaleriji pogledajte kako to trenutno izgleda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.