Sulejman Krpić pronašao novi klub

Prvi topnik napustio Plave

Sulejman Krpić pronašao novi klub

Sada već bivši kapiten Željezničara Sulejman Krpić pronašao je novi klub. Naime, Krpić će kako je to i najavljeno, karijeru nastaviti u Južnoj Koreji, tačnije Suwonu.

Jutros je ovaj klub to i zvanično potvrdio, te će Krpić odmah se priključiti svom novom timu i odraditi prvi trening.

Već odavno se špekulisalo da će sjajni prvi topnik tima sa Grbavice na zimu napustiti Plave i Premijer ligu, a sada je to zvanično potvrđeno.

FK Željezničar bi prema nezvaničnim informacijama trebao zaraditi 230.000 eura u vidu obeštećenja. 

Krpić je u Željezničar stigao na ljeto 2018. godine, a od tada je u dresu Plavih sa Grbavice postigao 31 gol. U međuvremenu je postao i kapiten ekipe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U dosadašnjoj karijeri, ovaj od danas 29-godišnji fudbaler je bio član još Dinama, Orašja, Sarajeva, Metalca iz Gornjeg Milanovca, Slobode, švedskog AIK-a i iranskog Tractora.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

haris100
Kapiten najboljeg kluba odlazi za 230 hiljada eura,Pavlovic bek, 18 godina, iz Partizana odlazi u Monaki za 10 miliona eura,toliko o tome kako rade naši treneri,25 godina nisu igrači napravili a ima talenta samo znanja nema,
2 2
anes1921
Sretno kapitenu!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi