Ispoštovao tifoze Bianconera

Kako da ga ne vole? Svi igrači Juventusa su krenuli prema svlačionici, ali ne i Pjanić

Admin Čaušević

Juventus je u 2020. godinu ušao s visokom pobjedom nad Cagliarijem. Gosti sa Sardinije su poraženi s visokih 4:0. 

Cijela ekipa Bianconera je odigrala najbolji meč ove sezone, a junak pobjede Juventusa bio je Cristiano Ronaldo koji je kompletirao hat-trick golovima iz drugog dijela igre.

Miralem Pjanić je bio starter u ovom duelu, na terenu je proveo svih 90 minuta, te je pružio veoma dobru partiju, posebice kada su u pitanju defanzivni zadaci i čuvanje svog prijatelja Radje Nainggolana.

Pjanić je jedan od omiljenih fudbalera među tifozima Stare dame, a od danas će im bh. reprezentativac sigurno biti još draži zbog gesta nakon susreta.

Nakon što su pozdravili navijače svi igrači Juventusa su krenuli put svlačionice, a samo je Pjanić prišao i bacio im svoj dres. Zbog tog gesta je zaradio aplauze i ovacije s tribina.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.