Ronaldo: Ne znam hoću li gledati večeras utakmicu, ali se svakako nadam da će Inter izgubiti

Stavljen pritisak na Inter

Ronaldo: Ne znam hoću li gledati večeras utakmicu, ali se svakako nadam da će Inter izgubiti

Edmir Škorić

Inter je danas razbio Cagliari s 4:0 uz sjajnu partiju Cristiana Ronalda, koji je zabio tri gola uz jednu asistenciju.

Ronaldu je to bio prvi hat-trick u Seriji A i zanimljivo da je zabio protiv svake momčadi protiv koje je igrao u prvenstvu Italije.

"Najvažnije je da momčad pobijedi", kazao je Ronaldo za italijanski Sky Sport nakon sjajne predstave, pa je dodao:

"Igrali smo dobro i stvorili smo dosta prilika. Zadovoljan sam hat-trickom, no najvažnije je da smo pobijedili i napravili pritisak na Inter. Poboljšavamo se iz utakmice u utakmicu, ne samo u odbrani već i u sredini i napadu. Kompletan smo tim i moramo zajedno raditi u svim fazama igre".

Juve je odradio svoj posao, sad se nada kiksu Intera koji večeras gostuje Napoliju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ne znam hoću li to gledati, ali očito se nadam da će Inter izgubiti, jer bi nam to pomoglo. U svakom slučaju učinili smo ono što smo trebali učiniti i sada možemo samo čekati", poručio je Ronaldo.

Juve je sada na 45 bodova, Inter ima 42 i utakmicu manje, ali i jako teško gostovanje u Napulju, pa se Ronaldo s pravom nada kiksu Neroazzurra.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
X ko kuća !
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti