Želi ostati u Realu

Modrić odbio bogatu ponudu

Od transfera Luke Modrića, po svemu sudeći, neće biti ništa.

Sjajnom hrvatskom fudbaleru ugovor s Real Madridom važi do 2021. godine, ali posljednjih dana pojavile su se priče da bi mogao napustiti Santiago Bernabeu i otići 'preko bare'.

Za Modrićeve usluge interesovanje je, između ostalog, pokazao D.C. United iz Washingtona čiji su čelnici navodno bili i kontaktirali njegovog agenta, no šanse da dođe do transfera u MLS su minimalne.

Posljednje informacije iz Španije govore kako Modrić nema namjeru napuštati Real Madrid, a također ni u kraljevskom klubu ne žele da ga puste barem do kraja sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ekipa iz glavnog grada SAD-a inače ne štedi dolare kada su u pitanju poznati fudbaleri. Valja istaknuti kako je u D.C-u već igrala nekadašnja megazvijezda svjetskog fudbala, a riječ je o Wayneu Rooneyju koji se nedavno ipak odlučio vratiti na Otok, pa su tako Orlovi (nadimak kluba, op.a.) u potrazi za novom zaštitnom facom.

Koji će biti sljedeći 'pick' nakon odbijenice Modrića, ostaje da se vidi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.