Novo ime na Pecari

Radeljić: Došao sam da pomognem Širokom Brijegu

NK Široki Brijeg dobio je novo pojačanje na štoperskoj poziciji u vidu Stjepana Radeljića.

U nastavku sezone plavo-bijeli će voditi borbu za plasman na evropsku scenu i u skladu tim intenzivno tragaju za pojačanjima, a prvo ime na Pecari je Stjepan Radeljić koji je stigao na posudbu.

U protekih godinu i pol dana Radeljić se vodio kao član Osijeka, a kroz karijeri još je imao priliku nastupao za drugi tim Stuttgarta i mlađe selekcije Zrinjskog. Također, bio je i mladi reprezentativac BiH.

"Došao sam na polugodišnju posudbu kako bih pomogao novim suigračima u ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Želja svih nas je ponovni izlazak u Evropu. Svjestan sam koliko ime Širokog Brijega znači u bh. klupskom fudbalu. Po igračkom kadru i infrastrukturi zaslužujemo biti u vrhu. Nastojat ću opravdati ukazano povjerenje", kazao je Radeljić.

Inače, Široki Brijeg je jučer zvanično startao sa pripremama za drugi dio sezone. Prvi dio će izabranici Tonija Karačića odraditi u svom kampu, a početkom februara formu će brusiti u Makarskoj.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.