Široki Brijeg počeo pripreme za proljetni dio sezone

Odradili prvi trening

Široki Brijeg počeo pripreme za proljetni dio sezone

E. Čaušević

Fudbaleri Širokog Brijega danas su počeli pripreme za drugi dio sezone Premijer lige BiH.

Klub s Pecare je među prvima startao sa zimskim pripremama i očito je da u Širokom žele biti što spremniji za nastavak sezone. Izabranici Tonija Karačića odradili su danas prvi trening u klupskom kampu Musa-Karačić.

Igrači Širokog su prvo odradili ljekarske preglede, a nakon toga predsjednik kluba Miro Kraljević je održao uvodno govor i zaželio igračima što bolje rezultate, te da ostvare cilj, a to je plasman u Evropu.

Prvi trening odradili su: Miškić, Pehar, Barišić, Kovačić, Hrkać, Nikić, Vištica, Cipetić, Ćorić, Kožul, Marić, Vukoja, Mašić, Stanić, Jurilj, Franjić, Bagarić, Jović, Jurić, Knežević, juniori Lukić i Sesar te Stjepan Radeljić. Nije trenirao povrijeđeni Zlomislić, a opravdano odsutni bili su Matić, Angelov i Enin, koji bi se ekipi trebali priključiti najkasnije do subote.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Široki će prvi dio priprema odraditi u svom kampu, a početkom februara će put Makarske. Trenutno su dogovorene prijateljske utakmice protiv Metkovića, Željezničara, Hajduka II, Šibenika i Tuzle Cityja.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

balunv
Seljaci iz Lištice
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi