Bivši mladi reprezentativac BiH stigao u Široki Brijeg

Radeljić pojačao klub s Pecare

Bivši mladi reprezentativac BiH stigao u Široki Brijeg

E. Čaušević

NK Široki Brijeg pred početak drugog dijela sezone Premijer lige BiH u svoje redove doveo je novo pojačanje.

Glavni cilj kluba s Pecare u nastavku sezone bit će plasman u Evropu, a u Širokom žele pojačati ekipu kako bi to ostvarili.

U Široki Brijeg stigao je i bivši mladi reprezentativac BiH, Stjepan Radeljić, koji se danas pojavio na prozivci, te je odradio trening s novim timom.

Radeljić je na Pecaru stigao iz Osijeka na posudbu do kraja ove sezone. Ovaj 22-godišnji defanzivac ponikao je u Vitezu, a igrao je još u omladinskim kategorijama Zrinjskoj.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na ljeto 2016. godine potpisao je za Stuttgart gdje je nastupao za drugi tim ovog kluba. Radeljić je potom na ljeto 2018. godine stigao u Osijek, ali ove sezone nije upisao nastup za ovaj tim i odlučio je doći u Široki Brijeg na posudbu.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi