Ko će slaviti?

Hrvati danas igraju protiv Bjelorusije, kvote za ovaj meč mnoge iznenadile

Endin Čaušević

Rukometaši Hrvatske danas igraju protiv Bjelorusije meč 2. kola grupne faze Evropskog prvenstva.

Hrvatska je u prvom kolu uspjela upisati pobjedu protiv Crne Gore iako nisu baš blistali. S druge strane Bjelorusija je lakše od očekivanog došla do trijumfa protiv indisponirane Srbije.

Okršaj ovih timova u Grazu će sigurno biti u centru pažnje jer bi ovaj duel mogao odlučiti ko će na kraju biti na prvom mjestu. Iako su Bjelorusi oduševili igrom u prvom kolu jasno je da je Hrvatska večeras u ulozi favorita.

Kaubojima još samo fali zlato s Evropskog prvenstva i oni su zbog toga sigurno dodatno motivisani. No, Bjelorusiju ne treba tako lako otpisati i sigurno će ovaj tim dati maksimum da pomrsi račune Hrvatima.

Meč u Grazu igra se od 16 sati, a poznate su i kvote za ovaj meč. Međutim, sigurno da niko nije očekivao da će biti baš tolika razlika između ovih ekipa kada su u pitanje kvote na pobjedu. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART pogledajte ponudu za ovaj susret i do na OVOM linku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.