Stigao na posudbu

Konačno je i službeno: Begović novi golman Milana! · Zvanično

Admin Čaušević

Asmir Begović je i zvanično postao član Milana, potvrdio je to italijanski klub. 

Begović će u narednih šest mjeseci biti član Milana kao posuđen igrač Bournemoutha potpisavši ugovor s Rossonerima do 30. juna. 

Trebinjac je jučer stigao na ljekarske preglede koje je očigledno uspješno prošao, a danas je stavio paraf na ugovor s višestrukim prvakom Evrope. 

Begović će prvi trening s novim saigračima obaviti sutra, a zvanično će biti predstavljen 16. januara na službenoj press konferenciji. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj 32-godišnjak je prvi dio sezone branio na posudbi u Qarabagu, a prije Bournemoutha još je nastupao za Yeovil Town, Ipswich Town, Stoke City, Chelsea, RAA Louviéroise  i Macclesfield Town. Ponikao je u Bournemouthu.

Begoviću neće biti teško da se uklopi u svlačionicu Rossonera gdje ga čeka Rade Krunić, a tu je i Zlatan Ibrahimović s kojim također može komunicirati na bosanskom jeziku. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.