Donnarumma u problemu, Begoviću odmah šansa?

Bh. golman novi član AC Milana

Donnarumma u problemu, Begoviću odmah šansa?

A. Čaušević

Bez obzira što još uvijek nema zvanične potvrde transfera u Milanu već računaju na Asmira Begovića. 

Begović je jučer obavio ljekarski pregled, zatim testove fizičke spreme te je ostalo još samo da stavi paraf na šestomjesečni ugovor.

Kao što je poznato Trebinjac u Rossonere stiže iz Bournemoutha na posudbu do kraja sezone.

Intersantno, Begovića jutros nije bilo na treningu u kampu Milanello što znači da se još uvijek riješavaju neki detalji.

U međuvremenu, pojedini mediji na Apeninima već špekulišu u tome kada će iskusni bh. golman debitovati na golu Milana.

Naime, nedodirljivi Gianluigi Donnarumma se nakon utakmice s Cagliarijem požalio da ima problema sa ložom što bi mogla biti velika prilika za Begovića.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tako bi ovaj 32-godišnjak trebao debitovati već u srijedu u susretu italijanskog Kupa protiv SPAL-a, a ne isključuje se i mogućnost da brani za vikend u susretu Serije A protiv Udinesea.

Međutim, ne isključuje se mogućnost da Stefano Pioli na gol umjesto Begovića na ta dva meča pošalje Donnarummu starijeg, Antonija.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi