Ranije igrao u 2. HNL

Široki Brijeg angažovao još jednog fudbalera?

 Bh. premijerligaš Široki Brijeg u narednim danima će dobiti i pojačanje u veznom redu. 

Nakon što je na Pecaru na posudbu iz Osijeka stigao Stjepan Radeljić, plavo-bijeli dres u nastavku sezone će, po svemu sudeći, nositi i 29-godišnji Zvonimir Begić.

Ime je to fudbalera rođenog u Mostaru koji je posljednju polusezonu proveo u 2. HNL nastupajući za Croatiju iz Zmijevaca, a da ide na Pecaru objavio je upravo ovaj klub na svojoj stranici.

Ove sezone Begić je igrao standardno u drugom rangu hrvatskog fudbala, uspio je da ubilježi i jednu asistenciju, a kroz karijeru je još nastupao za Zadar, Posušje, Mladost iz Prološca...

Osim njega, iz Zmijevaca će put Širokog Brijega još Toni Nikić koji se ustvari vraća s posudbe.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.