Radeljić: Došao sam da pomognem Širokom Brijegu

Novo ime na Pecari

Radeljić: Došao sam da pomognem Širokom Brijegu

NK Široki Brijeg dobio je novo pojačanje na štoperskoj poziciji u vidu Stjepana Radeljića.

U nastavku sezone plavo-bijeli će voditi borbu za plasman na evropsku scenu i u skladu tim intenzivno tragaju za pojačanjima, a prvo ime na Pecari je Stjepan Radeljić koji je stigao na posudbu.

U protekih godinu i pol dana Radeljić se vodio kao član Osijeka, a kroz karijeri još je imao priliku nastupao za drugi tim Stuttgarta i mlađe selekcije Zrinjskog. Također, bio je i mladi reprezentativac BiH.

"Došao sam na polugodišnju posudbu kako bih pomogao novim suigračima u ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Želja svih nas je ponovni izlazak u Evropu. Svjestan sam koliko ime Širokog Brijega znači u bh. klupskom fudbalu. Po igračkom kadru i infrastrukturi zaslužujemo biti u vrhu. Nastojat ću opravdati ukazano povjerenje", kazao je Radeljić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Široki Brijeg je jučer zvanično startao sa pripremama za drugi dio sezone. Prvi dio će izabranici Tonija Karačića odraditi u svom kampu, a početkom februara formu će brusiti u Makarskoj.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi