Nije se izborio za minutažu

Zrinjski raskinuo ugovor sa golmanom

HŠK Zrinjski i Kenan Topolović dogovorili su sporazumni raskid saradnje, potvrđeno je iz kluba.

Plemići su doveli Topolovića tokom ljeta prošle godine, međutim u proteklim mjeseci mladi golman nije uspio da se izbori za minutažu pored Ivana Brkića.

Kako je u međuvremenu Zrinjski na golmanskoj poziciji angažovao i Dinka Horkaša iz Dinama, Topolović je procijenio kako je za njega najbolje da se raziđe s mostarskim klubom i potraži novu sredinu u ovom prijelaznom roku.

"Kenanu želimo puno sreće u nastavku karijere", poručili su iz Zrinjskog.

Topolovića su u Zrinjski donijele sjajne partije koje je pružao na golu Borca, a u tom periodu pozivan je i u mladu reprezentaciju Bosne i Hercgovine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.