Ništa od povratka Irfana Hadžića u Premijer ligu BiH

Ostaje u Turskoj

Ništa od povratka Irfana Hadžića u Premijer ligu BiH

E. Čaušević

Bh. napadač Irfan Hadžić ljetos je napustio Zrinjski i karijeru je nastavio u turskom Akhisarsporu.

Hadžić je u Zrinjskom proveo tek dva mjeseca, ali je nakon odličnih igara u Evropi klub dobio ponudu koja se ne odbija. Ovaj 26-godišnji napadač potpisao je za Akhisar, no u prvom dijelu se nije baš naigrao.

On je u prvenstvu upisao osam nastupa i uspio je postići jedan gol. Prije nekoliko sedmica pojavile su se špekulacije da bi se Hadžić mogao vratiti u Premijer ligu BiH, ali čini se da od toga neće biti ništa.

Hadžić se povezivao s povratkom u Zrinjski što bi za ovaj klub sigurno bilo veliko pojačanje u drugom dijelu sezone. Međutim, Akhisar je odlučio da neće pustiti Hadžića, te će on i u drugom dijelu sezone nositi dres turskog kluba.

Ostaje da se vidi da li će bh. napadač u nastavku sezone imati veću minutažu, te da li je bila dobra odluka čelnika Akhisarspora što su odbili mogućnost njegovog povratka u Premijer ligu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DanGraf
Prije dvadeset godina nisam znao ni za jedne, ni za druge, a i Hadzic se tad vjerovatno igro sa igrackama...
5 2
United_HZ
Koja ironija potpisao za klub u drugoj ligi a ni tamo ne igra
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije