Arsenal iznenada dobio još jednog napadača

Nketiah je trebao na novu posudbu, a onda je očarao Mikela Artetu

Esmer Oštraković

Nakon što je prvi dio sezone proveo na posudbio u Leedsu, Eddie Nketiah se vratio u Arsenal jer nije imao preveliku minutažu.

Planirala se nova posudba za ovog napadača, a zainteresovani su bili Nottingham Forest, Sheffield Wednesday i Bristol City.

Ipak, od posudbe neće biti ništa, nego će Nketiah dobiti šansu da se dokaže Mikelu Arteti, te da izbori svoje mjesto u Arsenalu.

Mnogi mladi igrači su to uspjeli ove sezone u Arsenalu, prvo kod Emeryja, a zatim i kod Mikela Artete.

Nketiah je trenirao sa ekipom Arsenala u proteklih desetak dana, te je zadivio Artetu, koji je odlučio da mu da šansu u timu, te da ga ne šalje na posudbu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.