Prvi inostrani transfer

Zrinjski potvrdio: Kadušić potpisao za Celje

HŠK Zrinjski putem zvanične stranice potvrdio je transfer Advana Kadušića.

Kadušić je za Zrinjski nastupao od januara 2018. godine kada je stigao iz Sarajeva, a partije koje je u međuvremenu pružao u dresu s lentom na kraju, ispostavit će se, nisu prošle nezapaženo.

Svoju karijeru ovaj 22-godišnji defanzivac nastavlja u Sloveniji, tačnije u redovima tamošnjeg prvoligaša Celja, a da je sve završeno potvrdio je i Zrinjski na svojoj zvaničnoj stranici.

"Advanu želimo puno sreće i uspjeha u nastavku karijere", poručili su iz Zrinjskog svom, sada već bivšem, fudbaleru koji se novom klubu obavezao na vjernost do 2022. godine.

U proteklom periodu Kadušić je za Zrinjski odigrao 62 utakmice i pritom je uspio da osvoji i jedan naslov prvaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.