Kadušić ima novi klub, već je na ljekarskim pregledima
Foto: SportSport.ba

Otišao iz Zrinjskog

Kadušić ima novi klub, već je na ljekarskim pregledima

Kolonija bh. fudbalera u Sloveniji od danas je postala brojnija za Advana Kadušića.

Kadušić je poslije dvije godine provoedene u redovima Zrinjskog odlučio da potraži novi izazov, a naredna destinacija u njegovoj karijeri bit će Slovenija, tačnije Celje, kako smo i najavili

Na zvaničnoj stranici četvrtoplasiranog tima tamošnje lige objavljeno je kako se Kadušić nalazi na ljekarskim pregledima, a saradnja između dvije strane je dogovorena do ljeta 2022. godine.

S obzirom da je Kadušić imao važeći ugovor sa Zrinjskim, za njegove usluge je mostarski klub dobio i određeno obeštećenje čiji se iznos, barem trenutno, drži u tajnosti.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Mladom fudbaleru je ovo ujedno i prvi transfer izvan BiH. Ranije je prije Zrinjskog igrao za Sarajevo i mlađe selekcije Krajine iz Cazina.

Top Komentari

milivoje
Pustiš standardnog igraca od 22 god,u nekakvo Celje,umjesto da uzmes pare na njemu,nevjerovatno
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi