Još nije pala odluka

NFSBiH dao indiciju da se Lulić vraća u reprezentaciju?

Admin Čaušević

Senad Lulić još uvijek nije donio konačnu odluku hoće li se vratiti u reprezentaciju BiH.

Delegacija NFSBiH je prošlog vikenda u Rimu razgovarala s Lulićem, a glavna tema sastanka bio je njegov povratak u dres Zmajeva.

Nakon sastanka sa Elvedinom Begićem, Elmirom Pilovam, Dušanom Bajevićem i Zvjezdanom Misimovićem kapiten Lazija je uzeo vremena da razmisli.

Lulić danas slavi 34. rođendan, a NFSBiH je na društvenim mrežama i zvaničnoj stranici uputio iskrene čestitke legendarnom Zmaju.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

S pravom se može postaviti pitanje da li je ovo indicija da se Lulić vraća u reprezentaciju s obzirom da u arhivi NFSBiH nema čestitki za rođendane koje je fudbaler Lazija slavio nakon oproštaja od reprezentacije.

Lulić se od reprezentacije oprostio u decembru 2017. godine nakon 57 odigranih mečeva i četiri postignuta gola.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.