Godine su samo broj: Nevjerovatan učinak Lulića protiv Napolija

Odigrao sjajan meč

Godine su samo broj: Nevjerovatan učinak Lulića protiv Napolija

Edmir Škorić

S pravom se navijači Lazija pitaju šta nakon što se Senad Lulić oprosti.

Dugo godina je Lulić jedan od najvažnijih igrača Lazija, a i sada sa 33 godine radi nevjerovatne stvari.

U jučerašnjoj pobjedi Lazija nad Napolijem (1:0) Lulić je uz strijelca Ciru Immobilea bio najbitniji igrač rimskog tima.

Imao je najviše prolaza (6), najviše primljenih lopti (10), najviše driblinga (4) i zabilježeno je da je u jednom trenutku trčao 32.6 km/h, čime je nadmašio sve druge aktere meča na Olimpicu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nije ni čudo što ovih dana u Rimu delegacija Nogometnog saveza BiH pokušava da ga nagovori da se vrati u nacionalni tim, mada je Lulić davno poručio da je njegovo vrijeme u reprezentaciji prošlo.

Top Komentari

andi
pa on nije valjao za Prosinećkog i kompanjone,,sramota.Begović takodje,Izet Hajrović,Medunjanin,haman su zaboravili igrati otkako je Žuti ****** preuzeo.
2 0
Panjevi7
Čovjek se oprostio od reprenzentacije,budite pošteni,nemoj te druge optuzivati nije pravedno!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi