Aktuelni prvaci odradili još jedan trening, Šabanović nizao krugove

Nešto hladnije vrijeme u Ljubuškom danas nije pokvarilo poslijepodnevni trening FK Sarajevo.

Igrači koje sa klupe predvodi Vinko Marinović obavili su drugi trening u toku današnjeg dana koji je protekao u zanimljivim kondicionim igrama, ali također i u igri na dva gola. Sve to se dešavalo pod budnim okom novog šefa struke.

Svi fudbaleri su trenirali, s tim da je mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Halid Šabanović nizao krugove o atletskoj stazi jer je pošteđen potpunih napora. Ne radi se ni o kakvoj ozbiljnijoj povredi i već sutra bi trebao biti u punom pogonu.

Podsjetimo, aktuelni lider premijerligaške karavane od jučer se nalazi na pripremama u Ljubuškom gdje će sa istoimenim domaćinom u utorak odigrati pripremni susret.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za sutra su ponovo zakazana dva treninga, jutarnji u teretani i popodnevni na stadionu.

Tim s Koševa ostaje u ovom hercegovačkom gradiću do 21. januara, a završni dio priprema obavit će u Turskoj.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.