Zvanično: Mujakić na posudbi u Hajduku

Dolazi u komšiluk

Zvanično: Mujakić na posudbi u Hajduku

S. Mlaćo

Nihad Mujakić karijeru će nastaviti u Hajduku.

Naime, belgijski klub se zahvalio Mujakiću i poželio sve najbolje u budućnosti, što potvrđuje i objava 21-godišnjaka putem Instagrama.

Mujakić je u Kotrijk stigao iz FK Sarajevo te potpisao ugovor do 2023. godine, no sada je odlučeno da ide na posudbu u Hrvatsku. Prema informacijama iz Belgije posudba će biti do jula 2021. godine.

Mladi bh. reprezentativac ove polusezone je upisao tek dva nastupa, te ovaj scenarij i nije iznenađenje, a SportSport.ba je i najavio odlazak mladog bh. reprezentativka u redove Splićana.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Kotrijk je ovu informaciju potvrdio na zvaničnoj stranici. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pero98
Bolje da nisi dosao u Hajduk. Nije to klub za napredak u karijeri.
5 5
balunv
Sretno i mnogo uspjeha u karijeri
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi