Jelešković u fitness centru natjerao bordo momke da se dobro preznoje

FK Sarajevo odradio jutarnji trening

Jelešković u fitness centru natjerao bordo momke da se dobro preznoje

FK Sarajevo već lagano prebacuje u drugu brzinu kada su u pitanju pripreme u Ljubuškom, pa je tako rano jutros odrađen novi trening i to ovog puta u fitness centru. 

Fudbaleri koje s klupe predvodi Vinko Marinović u grupama su odradili fitness trening kojeg je predvodio Eldin Jelešković, a tokom istog svaki je dobro znojem natopio majicu.

Kada je u pitanju današnji program bordo kluba, sada slijedi mali odmor do tri sata poslije podne za kada je planiran i zakazan trening na stadionu. 7

Marinoviću su svi fudbaleri na raspolaganju i još uvijek svi rade u sjajnoj atmosferi. Istu bi danas moglo malo pokvariti vrijeme koje je u Ljubuškom proteklih dana bilo izrazito lijepo, ali u narednim satima nije isključeno da padne i malo kiše.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Bordo tim će 21. odigrati i jedini prijateljski susret u pomenutom hercegovačkom gradiću i to protiv lokalne ekipe NK Ljubuški.

Plan je takav da će se tim s Koševa u Sarajevo vratiti odmah poslije tog meča i da će 29. januara odljetjeti put Turske, odnosno Antalije gdje slijedi drugi dio priprema.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

E.Car
Ovaj Jeleskovic se reklamira više od kladionice mozzart
6 7
Div iz šehera
Bravoo Jelaaa to im je falilo
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije