U Realu gube strpljenje

Bale nije igrao protiv Seville, ali ponovo je u centru pažnje

Edmir Škorić

O potezu napadača Real Madrida Garetha Balea ponovo se piše u medijima.

Bale nije igrao u pobjedi Reala protiv Seville, ali je Velšanin opet izazvao bijes navijača jer je prije kraja utakmice napustio stadion.

AS piše da je Bale, koji nije bio u protokolu za duel sa Sevillom, Santiago Bernabeu napustio u 82. minuti, ali to nije prvi put da Velšanin prije vremena bježi sa stadiona.

Ovo mu je četvrti put u sezoni da prije kraja odlazi, a naravno da time pokazuje nepoštovanje prema svom vlastitom klubu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Napominjemo da prema klupskim pravilima, igrač Real Madrida ima pravo napustiti stadion nakon 80. minute, ali njegovi odlasci izazivaju sve veći bijes kod navijača, ali i zaposlenika kraljevskog kluba.

Inače, Real je slavio s 2:1 protiv Seville i tako se vratio na vrh tabele, s tim da Barca ima priliku da sutra pobjedom nad Granadom opet bude prva.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.