Pogođen korner zastavicom

Svi slave na St. Jamesu, samo njemu nije do slavlja

Edmir Škorić

Veliku pobjedu ostvario je Newcastle danas protiv Chelseaja.

Svrake su na svom St. James Parku s 1:0 savladale Chelsea u meču 23. kola Premier lige, a junak je bio Hayden koji je u posljednjim sekundama matirao Kepu za 1:0.

Nakon što je Hayden zabio gol, krenulo je veliko slavlje, a veznjak Matt Ritchie je od dragosti šutnuo korner zastavicu u publiku. Ista je pogodila jednog navijača Newcastlea u međunožje, pa je njemu malo manje bilo do slavlja.

Ova scena izazvala je istovremeno i smijeh kod ostatka navijača crno-bijelih, a jedan je čak snimio nesretnog kolegu s tribine kako se žali na bolove zbog udarca kojeg je dobio.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.