Napadač Newcastlea odgovorio mladom navijaču i nasmijao sve

Dobio je neočekivani odgovor od svog idola

Napadač Newcastlea odgovorio mladom navijaču i nasmijao sve

S. Grebović

Mladi Luke je vatreni navijač tima sa St. James parka, prema kome ljubav ne krije ni na društevnim mrežama.

Allan Saint-Maximin je u Newcastle stigao prošlog ljeta iz redova Nice, u transferu vrijednom 18 miliona funti, što je rekord ovog kluba.

Ove je sezone postigao jedan gol u 12 odigranih susreta, a mladi Francuz je već duže vremena van terena zbog povrede koljena koju je zadobio početkom prošlog mjeseca.

Slobodno vrijeme provodi na društvenim mrežama, a jedan njegov odgovor će do kraja života pamtiti mladi navijač Svraka. Izvjesni Luke je na Twitteru postavio svoju fotografiju pored slike svog idola sa kojim smatra da ima sličnosti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ni sanjao nije da će mu na ovaj post odgovoriti upravo Maximin, koji ga je "zbunjeno" pitao koji je on od ove dvojice na slici.

Top Komentari

Austinpowers
Ah taj engleski humor...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi