Dobit će funkciju sportskog direktora

Muhamed Toromanović ostaje u reprezentaciji BiH?

Endin Čaušević

Iskusni rukometaš Muhamed Toromanović oprostio se od reprezentacije BiH nakon nastupa na Evropskom prvenstvu.

Toromanović je skoro 17 godina bio član seniorske reprezentacije BiH, a nakon nastupa na Evropskom prvenstvu odlučio je da se oprosti od državnog dresa.

Međutim, kako stvari stoje on će i dalje ostati u našoj reprezentaciji. Kako je potvrđeno za SportSport.ba čelnici Rukometnog saveza BiH su razgovarali s Toromanovićem i predstavili mu plan.

On bi trebao preuzeti funkciju sportskog direktora reprezentacije i ta ideja mu se svidjela. Ovaj prijedlog ide na Upravni odbor koji treba da prihvati to nakon čega će Toromanović zvanično dobiti funkciju sportskog direktora.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.