RS BiH demantovao Boesena, proizvođač sportske opreme mu odgovorio dokaznom fotografijom

Mnogo bure nakon intervjua legendarnog Danca

RS BiH demantovao Boesena, proizvođač sportske opreme mu odgovorio dokaznom fotografijom

S. Mlaćo

Mnogo bure donijela je izjava trenera u stručnom štabu naše rukometne reprezentacije Danca Lassea Boesena o stanju u našoj reprezentaciji, te EP.

Naime, Boesen je kazao da naša reprezentacija nije imala ni fizioterapeuta, ali ni torbu u kojoj će ponijeti opremu, pa su vlastite donosili on i selektor Bilal Šuman.

"Nismo imali fizioterapeuta, opremu smo nosili privatnim torbama", kazao je između ostalog Boesen.

Žestoko su reagovali saopštenjem iz našeg saveza, a sada se oglasio i proizvođač opreme koju je nosila naša reprezentacija na EP u Norveškoj.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

"Mi u Bosni kažemo: "Pametnom je i išaret dosta", stoji u opisu fotografije.

Top Komentari

BaboBih
Cim se ovoliko trude da dokazu da nije istina sta "neki tamo danac" govori, znaci da ih je pogodio u bolnu tacku. A odgovor onog serobelja fol nekog predsjednika je toliko primitivan i kafanski da govori sve o njemu
7 0
epa
ono kada ti kaze predsjednik saveza imali smo opremu vrhunskog kvaliteta naseg proizvodjaca iz Travnika... nemam nista protiv nasih firmi i trebamo nase gurati ako ista valja ali sam misljenja da je ta oprema kostala vise nego da su uzeli Hummel ili adidas....
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije