Radili odvojeno

Plavi odradili još jedan trening, Zec i Žerić nizali krugove

Edmir Škorić

FK Željezničar je odradio još jedan trening na pripremama u Međugorju.

U sunčanom Međugorju su Plavi danas odradili već jedan trening, a poslijepodne i drugi. Ovo je za Željezničar drugi radni dan u Međugorju nakon što je jučer doputovao u Hercegovinu.

U ovom dijelu priprema akcenat je još uvijek na fizičkoj spremi pa je tako bilo i jutros. Radilo se u dvije grupe, dok je jednu "gazio" Anel Hidić, drugoj je "mjeru uzimao" Amar Osim sa svojim saradnicima.

I na drugom današnjem treningu radilo se na sticanju fizičke spreme, a Ermin Zec koji je do sada radio u teretani, danas je "osjetio" i teren, odnosno nakon vježbanja u teretani nizao je krugove na jednom od terena Sport Centra. Denis Žerić zbog manjih bolova u tetivi također radi odvojeno. 

Inače, Plavi će u Međugorju ostati 10 dana, a sutra igraju prijateljski meč s FK Velež, nakon toga će odigrati još dva pripremna meča, a krajem mjeseca sele u Antaliju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.