Barca spremna dovesti igrača: Setien bira između tri imena

Edmir Škorić

Luis Suarez nedavno je operisao koljeno i nema ga do kraja sezone, a Barcelona će novom treneru omogućiti da dovede još jednog igrača.

Iako je Kataloncima sada možda najpotrebniji još jedan klasični napadač, nije isključeno da u klub dođe neki krilni igrač, a Sieten bira između tri imena.

Kako je objavio Mudno Deportivo, novi trener Barcelone mora da se odluči između Danija Olma, Pedra i Krzysztofa Piateka.

Olmo je već odlučio da napušta Dinamo, pregovarao je i sa Milanom, ali čini se da je najbliže dresu katalonskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pedro ima ugovor s Chelseajem, ali volio bi da se vrati u Barcelonu i također se stavlja na raspolaganje Sietenu, dok je Piatek također na izlaznim vratima Milana, nakon što je klub doveo Zlatana Ibrahimovića.

Postoji mogućnost da Poljak dođe na posudbu u Barcu do kraja sezone, ali posljednju riječ imat će Setien, koji je debitovao pobjedom nad Granadom (1:0).

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.