Paratici potvrdio da Barca i Juventus rade na razmjeni, ali ne Rakitića i Bernardeschija

Uskoro i realizacija transfera

Paratici potvrdio da Barca i Juventus rade na razmjeni, ali ne Rakitića i Bernardeschija

A. Čaušević

Sportski direktor Juventusa Fabio Paratici je potvrdio pregovore sa Barcelonom oko razmjene dvojice igrača. 

Proteklih dana u španskim i italijanskim medijima se pojavila informacija kako giganti s Apeninia i Pirineja rade na razmjeni Federico Bernardeschi - Ivan Rakitić.

Paratici je potvrdio pregovore između dva kluba, ali kada su u pitanju mladi fudbaleri Matheus Pereira i Marques.

"Što se tiče Bernardeschija i Rakitića sve ono što se čulo prethodnih dana nije bilo nikakvog interesa od naše strane, ali i sa njihove", kazao je Paratici.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"S Barcelonom pregovaramo oko Matheusa Pereire i Marquesea, igrača koji obećavaju. Matheus je nekoliko godina bio kod nas i odgovara mu više tehnički fudbal, dok Barcelona ima napadača kojem odgovara italijanski fudbal tako da mislimo da je ta razmjena dobra za sve strane", dodao je Paratici.

Dolaskom Quiquea Setiena na klupu Rakitić je bio starter protiv Granade, dok je Bernardeschi već nekoliko utakmica na klupi Stare dame.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

luks-02
Rakitića se neče riješiti ni ,da ga daju besplatno .
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi