Zvanična ponuda Crvenih đavola

Zarađuje 145 funti sedmično, a United za njega nudi 25 miliona

Midhat Šljivak

Manchester United poslao je zvaničnu ponudu na adresu Birminghama za 16-godišnjeg veznjaka Judea Bellinghama.

Sky Sports tvrdi da je tim sa Old Trafforda poslao ponudu vrijednu 25 miliona funti za ovog tinejdžera, koji je relativno nepoznato ime u svijetu fudbala.

Mladi veznjak je međutim sa 16 godina standardan član prve postave Birminghama u Championshipu. Odigrao je ove sezone već 25 utakmica i postigao je četiri gola.

United ga vidi kao idealan ulog za budućnost. Poslali su ponudu od 25 miliona funti, a Birmingham traži pet miliona više.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, nema dileme da bi dogovor mogao jako brzo biti postignut, pa bi Bellingham mogao ubrzo zaigrati na Old Traffordu.

Interesantno je svakako da je plata ovog mladog fudbalera u Birminghamu svega 145 funti sedmično, a ona bi jako brzo mogla biti mnogo veća.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.